lørdag 9. februar 2008

Fløtte nordover? Dokker e' steintuillat!!

Av Odd Gunnar

Utsagne e velkjent førr de fleste som utbasunerer at de vil "snu pulken" nordover. De som reagere sterkast e ikkje naboen i Oslo, Strømmen, Fetsund eller andre tjyvhåll nedover landet. Nei, det e de som bor i Nord-Norge. De går nesten av skafte over sånne på "tryne" forslag. Å koffær gjør de det da?? Æ kommer tilbake med "eine kurtze analyze ins swølf bandes" i en seinare blogg - etter at æ har fylt 50.

Uansett heftige innspill fra nord, ho Ninette og æ stod i mot protæstan! Vi e, som dokker allerede veit, på plass på Andøya.

Andøya
Øya ligger i retning nord-nordaust med Andenes som nordligste utpost og Sandnes som sørligste punkt mot Gavelfjorden. Vest og nord for øya ligger storhavet, fri bane direkte til Grønland og Nordpolen. Mot sørøst ligger Senja, Grytøy, Bjarkøy og Hinnøya. Ta himmelretningan med ei klype salt!

Her finner du mer informasjon om øya: http://no.wikipedia.org/wiki/And%C3%B8y

På denne øya, pluss en avstikker til Sortland i ny å ne, e det æ skal farte frem å tilbake med bussan til Andøy Trafikklag. Å for å slå det fast med en gang, å kjøre ned Stavedalen en morgen med nordnorsk vinterlys eller komme over Kjølhågen, se Ramnan tusjet opp mot vinterhimmelen, det e som en ANDAKT.

http://www.bjerrang.no/

Ingen kommentarer: