tirsdag 5. februar 2008

En helt vanlig tirsdag kveld?

Av Ninette

I kveld lar vi maling og rydding seile sin egen sjø, og tar heller en runde på Andenes for å sjekke hva folk holder på med en vanlig tirsdag kveld.

Vi tar beina fatt i deilig vintervær, stjerneklart og vindstille. Det er lite folk å se i gatene, men utenfor treningssenteret i Vestbyen står bilene tett i tett. Innenfor dørene er det fullt av svette Ainnesværinger, og i følge Cathrin i resepsjonen, er kapasiteten nærmest sprengt, de vil snart stoppe å ta inn nye medlemmer. Så her er det bare å melde seg inn prompte :-)

Vi spaserer videre for å sjekke stemningen på Chanti, en hyggelig kaffebar i Værret. Der er det stille, vi er eneste gjester. Med latten smaker godt, og innehaveren er hyggelig og imøtekommende. Hit kan vi komme tilbake.

Det er faktisk alt vi opplever på vår lille kveldstur. Det er mange folk på treningssenteret, ellers er det stille og rolig overalt. Lys i alle vindu vi passerer, tyder på at folk koser seg hjemme. Og det gjør vi også - nå!

Fortsatt god kveld!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ninette, du skriver så levende om hvor dødt det er på Andenes! Jeg kommer tilbake med et fyldigere innlegg mine inntrykk av stedet, jobben, folk og dyr på øya noe senere.

Odd Gunnar

Anonym sa...

tøft at dere skriver blog! er vel har man må sitte å lese om dagene :)

-henrik

Anonym sa...

Ja, du må bare følge med, Henrik. Her på bloggen kan det skje mye spennede etterhvert :-)

Siri sa...

Koselig lesning! Aner et skjult skribent-talent! Kanskje du skal legge både forsikring og lang og isete jobbvei på hylla, og satse på å bli forfatter isteden?

Gleder meg til å følge med :-)

Klem, Siri

Anonym sa...

Hei Ninette og Odd Gunnar
Velkommen nordover!!! Trur dokker kjem tell å trives her nord - selv om det e stille i værret på en tirsdags kveld... Lyset, folkan og veret e fasinerannes nok... men det veit du jo fra før!!

Vi e nu ikkje langt unna - 10 mil til Sortland e jo ingenting førr en norlænning !! og velkommen skal dokker være..

KLem fra Laila