mandag 28. april 2008

Hilsen fra Kreta

Av Ninette

Kalispera!

Vi er altsaa paa Kreta. Igjen. (For Ninette sitt vedkommende er det fjerde gang paa 13 maaneder... )

Paaskefeiringen er akkurat avsluttet, og vi er fortsatt stappmette. Odd Gunnar har alene fortaert et par lam, det er jeg sikker paa. Men ingen har latt seg affisere av det, for vi har bodd hos en matglad famile :-) Og heldigvis har vi faatt tid til turgaaing inn i mellom all spisingen, hvis ikke hadde det staatt daarlig til med oss :-)

Naa har vi forflyttet oss til Paleochora, en nydelig by paa soerkysten. Vi fortsetter turgaaingen herfra, i morgen skal vi gaa fra Paleochora til Sougia og ta baaten tilbake hit paa ettermiddagen. I overmorgen gaar turen til Elafonissi, den stranden som er kjent for sin rosa sand.

Vi har det bare fint her. Vaeret har vaert svaert varierende siden vi kom. De foerste to - tre dagene var det svaert varmt, rundt 35 grader. For foerste gang i mitt liv ble jeg ordentlig solbrent. De siste dagene har det vaert kjoerligere, men naa ser temperaturen ut til aa stige litt igjen.

Ferien gaar altfor fort. Om noen dager maa vi sette kursen hjem igjen. Vi leste noe om snoeskred i Troms. Stemmer det , tro, eller er det bare for aa skremme oss?

Og som dere kanskje ser på bildet over, har Odd Gunnar fatt seg komboloi. Han har taket paa den, skal jeg si dere :-)

Ingen kommentarer: